Važno: zbog bolesti COVID-19 za ovo odredište možda vrijede ograničenja ili zabrane putovanja, uključujući posebna ograničenja za smještaj. Prije rezerviranja provjerite nacionalne, lokalne i zdravstvene preporuke za ovo odredište.

Zatvori
Preskoči na glavni sadržaj.
Verona, Veneto, Italija – svi smještajni objekti
1 soba, 2 odraslih
Via Luigia Poloni 17, ITA-37122 Verona, VR
    8,0
    Vrlo dobarSve prikazane recenzije napisali su stvarni gosti koji su ostvarili boravak.Provjerenih recenzija
    gostiju: 26
    • 10,0
    • 8,0
    • 6,0
    • 4,0
    • 2,0

    Sažmi recenzije:

    Provjerenih recenzija gostiju: 26

    Ocjene gostiju

    Sljedeće recenzije na engleskom poslali su gosti iz drugih zemalja

    6,0DobarPrijava ruj 24, 2019
    Not Again
    Basic accommodations. Room was average. Had to share a bath with 3 other rooms. Supposed to supply a breakfast, but kitchen was still locked at 8:30 a.m. Best part was 8 foot jigsaw puzzle over the bed.
    DonBoravak od 1 noćenja
    Autentična recenzija gosta s web-lokacije Hotels.com
    8,0Vrlo dobarPrijava lip 23, 2019
    Easy comfortable stay close to town
    I stayed here with my husband toddler and parents. It was comfortable convenient and clean. The check in and check out were difficult as the cleaner didn’t speak English and our requests for a crib didn’t make it through from Hotels.com however they gave us a bed for the toddler instead which was kind. Easy and convinient- I would recommend
    MichelleObiteljsko putovanje od 1 noćenja
    Autentična recenzija gosta s web-lokacije Hotels.com
    10,0IzvanredanPrijava srp 12, 2017
    We would give an excellent mark except we had hard times using their keys to open the door that leads to units. Fortunately, someone heard our trouble and let us in,
    Obiteljsko putovanje od 1 noćenja
    Autentična recenzija gosta s web-lokacije Hotels.com

    Sljedeće recenzije objavili su hotelski gosti iz drugih država

    10,0IzvanredanPrijava ruj 25, 2019
    Muy agradable lugar.
    Excelente lugar. La atención muy buena. El unico problema para algunos es tener que compartir el baño... pero no hubo problema esta vez. el apartamento Esta muy bien ubicado. muy cerca del centro historio. Con seguridad volveria.
    ANDRESPoslovno putovanje od 2 noćenja
    Autentična recenzija gosta s web-lokacije Hotels.com
    8,0Vrlo dobarPrijava ruj 21, 2019
    Zentral gelegen, gutes Frühstücksangebot, Parkiermöglichkeiten
    Obiteljsko putovanje od 1 noćenja
    Autentična recenzija gosta s web-lokacije Ebookers
    8,0Vrlo dobarPrijava lip 27, 2019
    Bon emplacement, clim appréciable et petit déjeuner bien Dommage qu’il n’ y ai pas de parking inclus avec la réservation et que l’appartement soit consacré qu’aux touristes : 4 chambres et 2 salles de bains /wc qu’il faut partager
    Marie-PierreRomantično putovanje od 2 noćenja
    Autentična recenzija gosta s web-lokacije Hotels.com
    6,0DobarPrijava tra 30, 2019
    Boa localização e ambiente limpo. Porém as 08:00am começou um barulho muito alto de arrumação do ambiente, acordando a todos
    Putovanje s prijateljima od 1 noćenja
    Autentična recenzija gosta s web-lokacije Hotels.com
    4,0PristojanPrijava tra 21, 2019
    Costi nascosti
    B & B situato a primo piano di un palazzo appena fuori il centro di Verona .ben servito come ristoranti e bar.la camera confortevole e carina. L'unica cosa che ci ha veramente indisposto è che poco tollero è trovarsi dei costi in più non ben specificati al momento della prenotazione. Colazione da pagare a parte(compresa vi era un caffè o te e qualche biscotto o brioche confezionata contata) della serie chi si alza prima mangia ... tassa di soggiorno...e va be'.. Ma il massimo ho chiesto di pagare con la carta ,che tra l'altro dovrebbe essere obbligatorio oltre i 25 euro, mi è stato detto che dovevo aggiungere 3 euro. Sarebbe meglio migliore chiarezza per no rendere spiacevole il soggiorno.
    RobertoRomantično putovanje od 1 noćenja
    Autentična recenzija gosta s web-lokacije Hotels.com
    10,0IzvanredanPrijava lis 18, 2018
    Proximité de l’aéroport
    Petit arrêt convenable pour une nuit tout près de l’aéroport. Giorgia offre un superbe accueil. Service de navette 24h pour 7 euros.
    Boravak od 1 noćenja
    Autentična recenzija gosta s web-lokacije Hotels.com
    8,0Vrlo dobarPrijava ruj 15, 2018
    Recomendo.
    Local super aconchegante e as donas são super solicitas. Os quartos também são muito bons e a localização é ótima.
    Obiteljsko putovanje od 1 noćenja
    Autentična recenzija gosta s web-lokacije Hotels.com
    8,0Vrlo dobarPrijava kol 30, 2018
    Très bien placé, proche des arènes de Vérone et du centre. Parking gratuit. Possibilité de parking fermé à 5 mn à pied. Propre. Un point désagréable : les frais bancaires de la carte de crédit sont à la charge du client. Il serait préférable qu'ils soient inclus dans le tarif.
    AndréObiteljsko putovanje od 1 noćenja
    Autentična recenzija gosta s web-lokacije Hotels.com
    10,0IzvanredanPrijava srp 27, 2018
    Habitación muy bonita. Sin ruidos. Baño a compartir, no hay champú, si hay gel.
    CarmenBoravak od 2 noćenja
    Autentična recenzija gosta s web-lokacije Expedia
    10,0IzvanredanPrijava sij 31, 2018
    Posizione ottima non lontana nè dalla stazione, nè dal centro storico. Ambiente accogliente, ordinato e pulito. Proprietaria gentilissima. Cittá meravigliosa.
    ErnestoRomantično putovanje od 2 noćenja
    Autentična recenzija gosta s web-lokacije Hotels.com
    8,0Vrlo dobarPrijava pro 7, 2017
    Ottimo rapporto qualità prezzo
    Bed and breakfast con camere nuovissime e pulizia impeccabile con gradevole area relax.I La centralissima via Roma, Castelvecchio e piazza Bra raggiungibili in pochi minuti di piacevole passeggiata.
    Boravak od 1 noćenja
    Autentična recenzija gosta s web-lokacije Expedia
    8,0Vrlo dobarPrijava stu 2, 2017
    Bed and breakfast funcional
    Hotel comodo para llegar, unos 10’ caminando desde la estación de tren. Buen ratio de baño por habitación (1 cada 2 habitaciones) Destaco la amabilidad y cortesía de la señora. Desayuno excelente y variado, a mi como celiaco me trajeron alimentos sin gluten variados. Como handicaps, el que el desayuno sea limitado de 8.30h a 10h, que el check out sea hasta las 10h. Horas de check in aparentemente algo cerradas aunque supongo se adaptarían a uno. En definitiva, repetiría.
    JavierBoravak od 1 noćenja
    Autentična recenzija gosta s web-lokacije Expedia
    4,0PristojanPrijava lis 7, 2017
    Ce n est pas un hôtel c un appart et le matin pas de petit déjeuner
    Boravak od 1 noćenja
    Autentična recenzija gosta s web-lokacije Expedia
    8,0Vrlo dobarPrijava kol 25, 2017
    Perfekt för oss då vid spenderade en natt endast
    Romantično putovanje od 1 noćenja
    Autentična recenzija gosta s web-lokacije Hotels.com
    8,0Vrlo dobarPrijava kol 11, 2017
    Good hotel and near downtown
    The room is very good, clean and confortable, the staffs was pleasent and has a very good location
    CarlaBoravak od 1 noćenja
    Autentična recenzija gosta s web-lokacije Expedia
    10,0IzvanredanPrijava srp 19, 2017
    Fint B&B i centrum
    Tæt (meget) på centrum. Utroligt venlige - fin morgemad. Fik udleveret p-kort, så vi kunne parkere gratis på gaden. Vi var 7 gæster ialt (3+2+2), så god plads på den fælles wc/bade-facilitet.
    MichaelObiteljsko putovanje od 1 noćenja
    Autentična recenzija gosta s web-lokacije Hotels.com
    8,0Vrlo dobarPrijava srp 19, 2017
    Un soir Aida aux arènes de Vérone
    Point de chute de notre soirée aux arènes pour écouter aida, la ville a beaucoup de charme. La population conviviale accueillante
    MartinePutovanje s prijateljima od 1 noćenja
    Autentična recenzija gosta s web-lokacije Hotels.com
    8,0Vrlo dobarPrijava kol 4, 2019
    LenaRomantično putovanje od 1 noćenja
    Autentična recenzija gosta s web-lokacije Hotels.com
    8,0Vrlo dobarPrijava srp 4, 2019
    PiaPutovanje s prijateljima od 4 noćenja
    Autentična recenzija gosta s web-lokacije Hotels.com
    8,0Vrlo dobarPrijava pro 8, 2018
    EnzoObiteljsko putovanje od 1 noćenja
    Autentična recenzija gosta s web-lokacije Hotels.com
    8,0Vrlo dobarPrijava lis 10, 2018
    Boravak od 1 noćenja
    Autentična recenzija gosta s web-lokacije Expedia
    8,0Vrlo dobarPrijava lis 1, 2018
    sylvieRomantično putovanje od 1 noćenja
    Autentična recenzija gosta s web-lokacije Hotels.com
    10,0IzvanredanPrijava stu 29, 2017
    Boravak od 2 noćenja
    Autentična recenzija gosta s web-lokacije Hotels.com
    Nažalost, nema fotografija objekta koje su snimili putnici.
    Recenzije i ocjene na ovim web-stranicama subjektivna su mišljenja klijenata i dobavljača te ne predstavljaju, niti odražavaju stavove kompanije Hotels.com. Hotels.com i strane uključene u pružanje sadržaja recenzija nisu odgovorni za bilo kakve štete koje mogu proizaći iz upotrebe ovih recenzija